تاریخ آخرین بروزرسانی : 14 فروردین 1401
بهتر است قبل از خرابی ، اقدام به سرویس دوره ای و تعمیرات ماشین لباس شویی نمایید تا از آسیب های غیر قابل جبران به قسمت های مختلف دستگاه وارد نشد.
قبل از کارکرد نحوه صحیح استفاده از دستگاه را فرا گرفته و با فرمان های اتوماتیک و مکانیکی دستگاه تا حدودی آشنا شوید. در ادامه به برخی از مشکلات دستگاه لباسشویی که به صورت مشترک در تمامی دستگاه ها وجود دارد بپردازیم.
فهرست مطالب
عدم روشنایی دستگاه لباسشویی
قبل از انجام اقدامات سیم رابط لباسشویی را مورد بررسی قرار دهید. در صورت عدم موفقیت حتماً فیوز های دستگاه لباسشویی را نیز کنترل نمایید.
نشت آب هنگام فعالیت دستگاه
نشت آب در لباسشویی دلایل مختلفی داشته و می توانید هنگام کارکرد این مشکل را برطرف نمایید. در ابتدا بهتر است در پوشش پنل ماشین لباسشویی را جدا کرده و پس از کارکرد دستگاه بررسی نمایید. قسمتی که نشتی آب دارد در هنگام کارکرد کاملا مشخص می شود. بیشتر نشتی ها از لاستیک رابطه آب بوده و اگر مشکل برطرف نشد، باید قاب جاپودری و یا واتر پمپ دستگاه تعویض شود. در نهایت قسمت های مختلف دستگاه لباسشویی را آب بندی نمایید.
عدم گرم شدن آب لباسشویی
در ابتدا باید دستگاه را باز کرده و قسمت هیتر دستگاه را جدا نمایید. می توانید برای تست کارکرد هیتر آن را چند ثانیه به برق ۲۲۰ ولت وصل کرده و از گرم شدن هیتر اطمینان حاصل نمایید. اگر گرم نشد مشکل از سایر قسمت های لباسشویی می باشد. در صورت خرابی هیتر، باید تعمیر یا تعویض شود. پیشنهاد می کنیم در زمان جداسازی هیتر سطح جرم روی المنترا تمیز نمایید تا جریان آب بهتر در قسمت های مختلف دستگاه چرخیده و گرم شود.
آبگیری و تخلیه دستگاه
عدم آبگیری و تخلیه دستگاه ماشین لباسشویی یکی از متداول ترین دلایل و مشکلات دستگاه بوده. سعی کنید مطالب ارائه شده را به ترتیب اعمال نمایید. اولاً از بسته بودن کامل درب ماشین لباسشویی اطمینان حاصل نمایید، در صورت بسته بودن احتمال خرابی میکرو سوئیچ وجود دارد.
پس از کنترل میکروسوئیچ، برد اصلی دستگاه را کنترل و در صورت سالم بودن از پمپ لباسشویی اطمینان حاصل نمایید. همچنین دلایلی مانند خرابی سیم های رابط، تایمر لباسشویی و خرابی شیر ورودی آب نیز می تواند از دلایل عدم آبگیری و تخلیه دستگاه باشد.
عدم کارکرد استاندارد موتور دستگاه
در صورت عدم کارکرد صحیح موتور سه سناریو را در نظر بگیرید:
در ابتدای کار از سالم بودن خازن راه انداز دستگاه اطمینان حاصل نمایید، سپس یاتاقان ها و بلبرینگ های دستگاه را کنترل کرده و از سالم بودن آن اطلاع داشته باشید.
در صورت عدم تعمیر به این نکته می رسیم که به موتور دستگاه آسیب رسیده است. بهتر است تمام سیم های ورودی موتور را کنترل کرده و از اتصالات موتور اطلاع داشته باشید. در صورت عدم موفقیت حتماً تعمیر کار یا نمایندگی مجاز دستگاه را باخبر نمایید.
رطوبت بیش از حد در لباس پس از شست و شو
اصلی ترین دلیل خشک نشدن لباس ها به دلیل چرخش کند لباسشویی در هنگام خشک کردن لباس می باشد. در زمان آسیب به المنت، تسمه و موتور لباسشویی باعث این اتفاق میشود. این تعمیر تخصصی بوده و سعی کنید از افراد متخصص در امر تعمیرات لباسشویی کمک دریافت نمایید. در نظر داشته باشید که بیش از حد پر کردن لباس در لباسشویی نیز یکی از دلایل رطوبت زیاد لباس پس از شستشو می باشد. حتماً سعی کنید وزن استاندارد لباس را هنگام شستشو رعایت نمایید.
صدای بسیار آزاردهنده دستگاه
صدای بسیار زیاد دستگاه، علل متفاوت بسیاری داشته و سعی کنید از قسمت های مختلف دستگاه اطلاع داشته باشید. در قدم اول بلبرینگ ها را چک کنید. در صورت خرابی بلبرینگ ها را تعویض نمایید. لاستیک دور درب دستگاه در صورت شل شدگی یا اتصال لاستیک غیر استاندارد نیز می تواند در صدای بیش از حد دستگاه موثر باشد. دلایلی مانند تسمه خراب و بلبرینگ های مخصوص شستشو نیز از دیگر دلایل صدای بیش از حد دستگاه می باشد که در صورت وجود می توانید بررسی نمایید.
نتیجه گیری
امروز در مورد سرویس دوره ای و تعمیرات ماشین لباس شویی صحبت کردیم. سعی داشتیم برخی مشکلات متداول لباسشویی را بررسی کنیم تا در صورت وجود بتوانید آسانتر مشکل را برطرف نمایید. پیشنهاد می کنیم اگر تخصص و یا اطلاعی از دستگاه ندارید حتما از افراد متخصص و تکنسین های تعمیرات لباسشویی در شرکت تعمیرکارش کمک دریافت نمایید.
بدون دیدگاه